четвер, 7 грудня 2023 р.

 Тиждень національного читання 2023.

Екскурс-мандрівка "Книга - джерело знань".








 День української хустки

День української хустки — неофіційне щорічне свято, що відзначається 7 грудня з метою об'єднання жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. Свято започатковане в Україні в 2019 році.


Якщо вишиванка це наш генетичний код, то хустка – оберіг та символ життя. 7 грудня у світі відзначають День української хустки. Українська хустка є невід’ємною частиною української культурної спадщини. Споконвіку на українських землях хустка була не просто обов’язковим головним убором для заміжніх жінок, а й особливим сакральним предметом, реліквією, що передавалась із покоління в покоління.

https://www.youtube.com/shorts/glJZWuowYSo



середа, 6 грудня 2023 р.

 День Збройних сил України 2023

День Збройних сил України відзначають щороку 6 грудня. Це професійне свято всіх військовослужбовців та військовослужбовиць України. Збройні сили є одним із найважливіших атрибутів кожної держави. Це — гордість нації та люди, які заслуговують поваги та вдячності. Тисячі чоловіків та жінок захищають Україну щодня, віддають свої життя та жертвують найціннішим.

Передаємо листи та малюнки нашим захисникам, воїнам ЗСУ!!! Віримо у нашу Перемогу!!!


День Святого Миколая

Вітаю з Днем святого Миколая. Микола Чудотворець довів нам, що чудеса можливі. Тому в цей день бажаю оптимістичного настрою і щирої віри в ЗСУ, силу українського народу і перемогу добра над злом!